slider_bussen.jpg
slider_pers_drukwerk.jpg
slider_verspreidingen.jpg
slider_werkplaats.jpg
Slider_VD_Kamp_bezorger.jpg

Met verspreiding huis aan huis bezorgt Joh. van de Kamp uw reclamedrukwerk altijd op het juiste adres

Huis aan huis verspreiding van folders en ander reclamemateriaal is nog altijd een doeltreffende manier om meer naamsbekendheid te verkrijgen voor uw bedrijf of om uw producten te promoten. Ondanks het feit dat het internet de afgelopen 10 jaar een belangrijk medium is geworden om reclame te maken, hebben veel mensen graag iets tastbaars in de hand. Omdat mensen die echt geen folder op de deurmat willen ontvangen meestal een sticker op de deur plakken, bent u er bovendien bijna zeker van dat de reclame door het merendeel met interesse wordt bekeken.

 

Huis aan huis verspreiding is een vak apart. Het vraagt om een gestroomlijnde organisatie die ervoor zorgt dat uw gedrukte folder bij de mensen thuis komt in het gebied van uw keuze. Het van deur tot deur afleveren van reclame drukwerk, dag- en weekbladen of direct mail is aan Joh. van de Kamp BV wel besteed. Niets voor niets luidt ons credo: "Het komt in de bus".

Het kerngebied waar wij voornamelijk actief zijn met de huis aan huis verspreiding van reclamewerk en folders is de Veluwe en Gelderse Vallei. Onze enthousiaste bezorgers zijn actief in de regio met postcodes 3571 tot en met 3999 als ook het gebied met postcodes 6701 tot en met 6745. Wilt u graag uw drukwerk verspreid zien in een andere regio in Nederland? Geen probleem, wij schakelen graag ons netwerk van partner bezorgers in om uw folders naar het juiste adres te brengen. Op de website vdkampverspreiding.nl kunt u gebruik maken van onze handige tool en de gebieden selecteren waar u wilt dat wij uw drukwerk aan huis bezorgen.

Hoe werkt onze verspreiding eigenlijk precies? Aan onze bezorgers leveren wij kant en klare pakketten met machinaal ingevouwen folders. Dat scheelt hen een hoop vouwwerk. Hij of zij kan direct beginnen met zijn route. Wij zorgen goed voor onze bezorgers, zij zijn tenslotte degenen die weer of geen weer er voor zorgen dat de folders en ander reclamemateriaal bij iedereen op de deurmat terechtkomen. Via een eigen portaal op onze website kunnen zij direct hun laatste afrekeningen zien.

Daarnaast is het ook mogelijk om reclamedrukwerk of weekbladen te versturen naar uw adressenlijst. In dat geval verzorgen wij het inpakken in folie, de adressering en brengen uw pakketten naar een postbezorger.

Of u kiest voor geadresseerde of ongeadresseerde verspreiding van uw drukwerk, bij Joh. van de Kamp bezorgen we altijd op het juiste adres!